Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
A https://eugyfel.allamkincstar.gov.hu/ portál karbantartás miatt 2019. november 22-én (péntek) 21:00 órától 2019. november 25-én (hétfő) 6:00 óráig nem lesz elérhető.
Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Hogyan aktiválhatom ügyfélkapus kódomat?

Létrehozva: 2014. január 15.
Módosítás: 2018. március 26.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Amennyiben elfelejtette ügyfélkapus jelszavát, a https://ugyfelkapu.gov.hu oldalon a „Nem tudok belépni” vagy az „Elfelejtett jelszó” linkre kattintva kérhet új kódot felhasználói nevének és regisztrált e-mail címének, valamint a képen látható szöveg (Captcha-kód) megadásával. Felhasználónevét a regisztrációs eljáráskor nyomtatott nyugtán ellenőrizheti. Nyugta hiányában (pl.online regisztráció esetén) személyesen kell befáradnia bármelyik regisztrációs szervhez (pl. okmányiroda, kormányablak), ahol – személyazonosságának igazolását követően – kiadják Önnek a kért adatot.

Az e-mailben kapott, egyszerhasználatos kódot a küldéstől számított 3 napon belül használhatja fel. Kattintson a levélben küldött linkre, és adja meg a jelszókritériumoknak megfelelő jelszót, majd kattintson az "Új jelszó mentése" gombra. Az "Új jelszó generálása" gombra kattintva megjelenítheti és ellenőrizheti a beírt új jelszót.
Szükség esetén az "Új jelszó generálása" gomb segítségével is generálhat a biztonsági követelményeknek megfelelő biztonságos jelszót.

Figyelem!
A kódot kizárólag akkor küldi ki a rendszer, amennyiben felhasználói nevét és e-mail címét is helyesen adta meg.
A rendszer kizárólag erős minősítésű jelszót fogad el.
Az utolsó öt alkalommal használt jelszó nem adható meg új jeszóként.
A kód kiküldése nem jelenti a korábbi jelszó automatikus törlését.

 

Ugrás vissza...