Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2018. október 19. napon 14.00 órától 2018. október 20. napon 14.00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.
Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt -, csak az újraindulást követően, legkésőbb 2018. október 20-án 14 órától történik meg.

Megértésüket köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Hogyan érhetem el az Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszert (ÉTDR)?

Létrehozva: 2013. december 12.
Módosítás: 2013. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat támogató elektronikus dokumentációs rendszer (ÉTDR) az e-közigazgatás azon szolgáltatása, mely az építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokban lehetővé teszi az elektronikus kérelem- és tervbeadást, valamint az elektronikus ügykezelést. A szolgáltatás hitelesített regisztrációval vehető igénybe. A regisztráció nem a jogosultságokat, csupán az azonosítást szolgálja.

Az ÉTDR-t innen érheti el. A rendszerrel kapcsolatos információkat az oldal jobb oldalán található „Tájékoztató” címszó alatt olvashatja.

A rendszer használatával kapcsolatban az ÉTDR Help Desk munkatársaitól tud további tájékoztatást kérni az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: (06 1) 279-2643 és (06 1) 279-2647

E-mail: helpdesk@etdr.gov.hu

ÉTDR hibabejelentő űrlap

Ugrás vissza...