Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Hogyan igényelhetek tulajdoni lapot elektronikusan?

Létrehozva: 2013. december 12.
Módosítás: 2013. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Földhivatal Online szolgáltatásának igénybevételéhez a Földhivatal oldalán tud bejelentkezni ügyfélkapus felhasználói nevének és jelszavának megadásával. A szolgáltatás a Kormányzati Portál oldaláról is elérhető (www.mo.hu – „Keresés” – „ingatlankereső”).

A szolgáltatásról a Földhivatal oldalán olvashat tájékoztatót.

Első lépésként a viszontazonosításhoz meg kell adnia személyes adatait a „Személyes adatok módosítása” gombra kattintva (a piros színnel jelölt mezők kitöltése kötelező). Ezt követően kattintson a „Módosítások jóváhagyása” gombra. A viszontazonosítás sikerességéről, ill. annak sikertelenségéről a rendszer egy tájékoztató üzenetet jelenít meg a felületen.

A tulajdoni lap igénylését a „Szolgáltatások indítása” gombra kattintva kezdeményezheti.

Ehhez első lépésként meg kell adnia az ingatlan helyrajzi számát vagy címét, majd kiválasztania a kért szolgáltatást (pl. „E-hiteles tulajdoni lap másolat”).

A rendszer használatáról, a fizetés módjáról, ill. az igényelt tulajdoni lap megtekintéséről a bejelentkezést követően megjelenő oldalról elérhető Felhasználói kézikönyvben talál részletes leírást.

A tulajdoni lap igénylésével kapcsolatban a Földhivatal ügyfélszolgálatának munkatársai tudnak Önnek további tájékoztatást adni.

Elérhetőségeik:

E-mail cím: info@takarnet.hu

Telefon: 06 (1) 460-1310 / 7/1-es menüpont 

Ugrás vissza...