Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:7. Szabályváltoztatás

Létrehozva: 2006. február 7.
Módosítás: 2008. június 20.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:


A Párbeszédszabályzat változtatásának szabályai
7.1. Az üzemeltető a Párbeszédszabályzatot a felhasználók véleménye és fórumhasználati szokásai, külső szakértők javaslatai, precedensjellegű eseti, moderátori és üzemeltetői döntések, valamint az MTE ajánlása és Etikai Kódexe alapján módosítja eseti jelleggel szolgáltatásbővítéskor vagy a jogszabályi környezet változásakor a minimálisan szükséges mértékben.
7.1.1. A módosítást az üzemeltető a "Párbeszéd fórum" témában jelenti be.
7.1.2. Az üzemeltető arra törekszik, hogy a fórumszolgáltatás változtatásakor már biztosított jogok ne szűnjenek meg, jogkorlátozás is csak nyilvános indoklással, szabálymódosítással, a deklarált célok elérésének, valamint más felhasználói jogok biztosításának érdekében történhet.
7.2. A felhasználók magántermészetű és személyes adatokat tartalmazó kéréseikkel, észrevételeikkel közvetlenül fordulhatnak a moderátorokhoz és az üzemeltetőhöz a 4.4. pontnál megjelölt e-mail címeken, konkrét moderátori döntésekkel kapcsolatban nyilvánosan a "Kérdések, megjegyzések, javaslatok a moderátoroknak", a Párbeszédszabályzattal kapcsolatban általában pedig a "Párbeszéd fórum" című témákban.
Ugrás vissza Ugrás vissza...