Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Böngészős Hivatali kapu – csatlakozás, adatmódosítás

Létrehozva: 2013. január 11.
Módosítás: 2014. február 19.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A böngészős (browseres) megoldás esetében a hivatal ügyintézői egy internetes szolgáltatáson keresztül férnek hozzá a szervezet postafiókjához. A hozzáférés során az ügyintézők azonosítását az Ügyfélkapu látja el, ezért azoknak az ügyintézőknek, akik a szervezet hivatali kapuját fogják használni, rendelkezniük kell Ügyfélkapu-regisztrációval (Ügyfélkaput ingyenesen lehet nyitni bármelyik regisztrációs szervnél: okmányirodában, kormányablakban vagy egyes NAV-kirendeltségeken).

 

Csatlakozás

Böngészős Hivatali kapu létesítéséhez a csatlakozási kérdőívet kell kitölteni és benyújtani a NISZ Zrt. részére

A csatlakozási kérdőíven többek között meg kell adni a szervezet rövid nevét, amely a csatlakozó egyedi azonosítója lesz a rendszerben. A tervezett rövid név egyediségét és szabályoknak való megfelelését ajánlott a http://rovidnevellenorzes.gov.hu címen elérhető szolgáltatással leellenőrizni.

Fontos! A rövid nevet a rendszer működési logikájából adódóan a későbbiek során nem lehet megváltoztatni.

 

Módosítás

A Hivatali kapu adatainak egy része (pl. szervezet hosszú neve, hivatali e-mail cím, ügykezelők) a Tárhely adminisztrációs felületen módosítható az adott Hivatali kapu kapcsolattartója által. A felületen nem módosítható adatok megváltoztatásához (pl. kapcsolattartó személye) a módosítási kérdőívet kell kitölteni és benyújtani a NISZ Zrt. részére.

 

Figyelem! Kérjük, hogy az adott kérdőív kitöltése előtt feltétlenül tanulmányozza át a csatlakozási, ill. a módosítási folyamat lépéseit, valamint a kitöltési útmutatót!

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...