Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Gépi Hivatali Kapu

Létrehozva: 2013. január 11.
Módosítás: 2015. szeptember 22.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az Ügyfélkapuhoz, illetve a Hivatali Kapuhoz történő csatlakozási szándékot a Belügyminisztérium (továbbiakban: BM) Informatikáért Felelős Helyettes Államtitkára engedélyezi és rendeli el.

Jóváhagyást követően kerülhet sor előbb a teszt, majd sikeres tesztelés után az éles rendszerhez történő csatlakozásra a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (továbbiakban: NISZ Zrt.) közreműködésével. A Központi Rendszer és a csatlakozó intézmény közötti fizikai kapcsolat IPSec VPN csatorna kialakításával történik.

Gépi csatlakozási igény esetén a csatlakozási szándékot a kitöltöltött gépi csatlakozási kérdőív elküldésével jelezze a szeuszugyfelszolgalat@nisz.hu e-mail címen. A dokumentum innen tölthető le.

Ugrás vissza Ugrás vissza...