Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2018. október 19. napon 14.00 órától 2018. október 20. napon 14.00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.
Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt -, csak az újraindulást követően, legkésőbb 2018. október 20-án 14 órától történik meg.

Megértésüket köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Portrétár

Létrehozva: 2010. május 25.
Módosítás: 2010. május 25.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

 

A portrétár célja, hogy egy helyre összegyűjtve legyenek megtalálhatók a hazai közigazgatás legfontosabb szereplőire vonatkozó alapvető információk.
Az egyes profiloldalakon a közigazgatási szakemberek fotóján kívül megtalálható rövid életrajza, illetve az őt foglalkoztató intézmény legfontosabb adatai
A gyűjteményben név, betűrend, kulcsszó, és/vagy intézmény szerint is lehet keresni. A keresési találatok idő-intervallum megadásával is szűkíthetők.
 
A közigazgatásban korábbi, jelenleg nem aktív szereplőinek adatlapja a Portrétár archívumban érhetők el.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...