Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Címkék

Létrehozva: 2010. június 1.
Módosítás: 2010. június 1.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A portálon található valamennyi információhoz címkéket rendeltünk. Ezek a címkék az adott információ rövid leírására, jellemzésére szolgálnak.
 
A címkék segítenek abban is, hogy megtalálja az Önt érdeklő információkat. Ha egy ügy, vagy szolgáltatás mellett talált címkére kattint, egy megnyíló oldalon megjelenik az adott címkével jellemzett oldalak listája.
 
Az Ügyfélkapu, a Keresés és a Kapcsolat portálok kivételével valamennyi portálon összegyűjtöttük és önálló almenü alatt megjelenítettük az ott előforduló  címkéket. Ezekben a címkefelhőkben a méret, illetve a félkövér szedés jelzi egy-egy címke használatának gyakoriságát, népszerűségét. Az egyes címkékre kattintva itt is az adott címkével jellemzett információk listája jelenik meg.

Ugrás vissza Ugrás vissza...