Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Célcsoport szűrése

Létrehozva: 2010. május 27.
Módosítás: 2010. május 27.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Kormányzati Portálon fellelhető nagy mennyiségű információ szükségessé tette új szűkítési módszerek bevezetését. A korábban használatos hármas felosztás (állampolgár – vállalkozás – közigazgatás) helyett ezért részletesebb, több felhasználói csoportot figyelembe vevő szűrést vezettünk be.

A Kormányzati Portál oldalain a jobb hasáb tetején található a „Célcsoport szűrés” eszköz. Kattintson az ablak jobb oldalán található nyílra, majd a legördülő ablakból válassza ki az Ön számára fontos célcsoportot. A kiválasztott célcsoportra vonatkozó találatok az oldal középső mezőjében jelennek meg. A bal oldali hasábban megjelenő jelölőnégyzetek használatával tovább finomíthatja találatait.

Egy információ gyakran többféle célcsoporthoz is tartozhat. Ugyanakkor léteznek olyan információk is, melyek egyik kiemelt célcsoporthoz sem rendelhetők. Ha tehát egy célcsoportra szűkítve nem találja meg az elvárt eredményt, érdemes másik, számba jöhető célcsoporttal próbálkozni, vagy szűkítés nélkül, kereső-kifejezés segítségével keresni.
A célcsoportok egy szűkített listája a Magyaország.hu nyitóoldalán a „Kiemelt célcsoportok” cím alatt is megtalálható.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...