Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2018. október 19. napon 14.00 órától 2018. október 20. napon 14.00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.
Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt -, csak az újraindulást követően, legkésőbb 2018. október 20-án 14 órától történik meg.

Megértésüket köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Látogatottsági adatok

Létrehozva: 2009. március 10.
Módosítás: 2018. október 3.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az alábbi grafikonok havi bontásban mutatják a Magyarország.hu és az Ügyfélkapu üzemeltetésének legfontosabb adatait.
2016. június végén bevezettük a Perkapu szolgáltatásunkat és módosítottuk a vevénykezelést is. Ennek köszönhetően jelentős eltérések lehetnek a korábbi statisztikai adatokhoz képest. Az ábrázolt adatok táblázatai - más, részletesebb adatokkal - Excel formátumban innen tölthetők le.

 

Magyarország.hu,
egyedi látogatók száma (UV)

Magyarország.hu

A honlap azon látogatóinak száma, akik egy meghatározott időintervallumon belül a honlap legalább egy oldalát megtekintették. Ha a látogató 30 percig vagy tovább inaktív a webhelyen, akkor  későbbi tevékenysége új látogatásnak számít.

Magyarország.hu,
oldalletöltések száma (PI)

Magyarország.hu

A kezdeményezett oldalletöltések száma a nemzetközi  gyakorlatban  a weboldalak forgalmának mérésére egyik leggyakrabban használt adat. A közölt szám azt mutatja, hogy a Magyarország.hu látogatói az adott hónapban hány oldalletöltést kezdeményeztek.

Az ügyfélkapus belépések
száma

Magyarország.hu

Az Ügyfélkaput kiszolgáló szerverről származó  naplófájl-adatok azt mutatják, hogy havonta hány belépés történt az ügyfélkapun keresztül.

Az ügyfélkapus regisztráltak
száma

Magyarország.hu

Ezek az adatok azt mutatják meg, hogy az adott hónap utolsó munkanapján az Ügyfélkapu adatbázisa hány felhasználót  tart nyilván.

Ügyfélkapus dokumentum-forgalom

Magyarország.hu

Az intézményeknek elküldött ügyfélkapus dokumentumok havonkénti száma a letöltött és elküldött dokumentumok számának összegével.

Magyarorszag.hu, havi hírlevél-forgalom

Magyarország.hu

A Magyarorszag.hu hírlevelének havi forgalma.

 

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...