Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználók!

A Hibrid kézbesítési és konverziós rendszerben Hivatali Kapuról történő küldeményletöltés rendszerkarbantartás miatt 2019.07.22 05:00 és 18:00 óra között szünetel.

A karbantartás a küldemények előállítási határidejét nem veszélyezteti, a Hivatali Kapura beérkezett küldemények a karbantartás után kerülnek letöltésre, ennek eredményeként a befogadási igazolások később kerülnek kiállításra.

A karbantartás az Igénybevevők részéről nem igényel semmilyen módosítást a beküldésben.

Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Navigáció

Létrehozva: 2004. szeptember 7.
Módosítás: 2006. június 29.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:


A Kormányzati Portál több tízezer oldalból és ezeket magába foglaló nagy egységekből áll. A navigáció biztosítja, hogy a portálon a nagyobb egységek között mozogni tudjon és eredményesen találja meg a keresett információt.
 
A portál elsődleges navigációs eszköze a valamennyi oldalon megjelenő vízszintes főmenü, és a főmenüsor alatt megnyíló almenük. A többszintű szerkezettel rendelkező oldalakon  közvetlenül a fejléc alatt megjelenő pozíciómutató (navibár) segítségével mindig pontosan köüvetheti, hol is jár a portál navigációs struktúrájában.
 
Ha Ön egy oldalról szeretne visszafelé (azaz a portál magasabb szintjeire) navigálni, akkor kattintson a navibárban megjelenő megfelelő menüpont, vagy oldal nevére. Ebben az esetben visszakerül az adott oldalról egy felettes oldalra (attól függően, hogy a pozíciómutató melyik elemére kattintott)
Ugrás vissza Ugrás vissza...