Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Szolgáltatások

Létrehozva: 2010. május 28.
Módosítás: 2010. május 28.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Kormányzati Portálon, illetve a portálon keresztül elérhető szolgáltatások többféle csoportosításban is megjelennek.

Az Ügyintézés portál nyitóoldalán található A-Z lista a portálon elérhető valamennyi szolgáltatás betűrendes mutatója. A találati oldalon az egy-egy betűhöz tartozó lista, vagy akár a teljes lista is megjeleníthető.

A  Magyarország.hu nyitóoldalon, illetve az Ügyintézés portálon megjelenő Szolgáltatások listák a portál szerkesztőinek ajánlatát tartalmazzák.

A portálon elérhető szolgáltatások egy része a Központi Rendszer saját szolgáltatás, mások külső, közvetített szolgáltatások. A szolgáltatás oldalán, a szolgáltatás leírásából mindig megtudhatja, ki nyújtja a szolgáltatást. Külön figyelmeztetjük, ha a szolgáltatás igénybevételéhez el kell hagynia a közigazgatási teret.

Egyes szolgáltatások csak az Ügyfélkapun belépve vehetők igénybe. (A szolgáltatások listájában ezt külön jelezzük. ) Lehetőség van arra is, hogy a Szolgáltatások oldalon a „Szűkítse a nézetet” ablakban az „ÜK regisztrációt igényel” opció kiválasztása után a „Szűkít” gomb segítségével kilistázza az Ügyfélkapu használatához kötött szolgáltatásokat.

Ugrás vissza Ugrás vissza...