Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Letölthető fájlok

Létrehozva: 2004. szeptember 7.
Módosítás: 2006. június 27.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Kormányzati Portálon igyekszünk a tartalmat úgy megjeleníteni, hogy azok megnyitásához a böngészőn kívül ne kelljen egyéb programokat használni. Ettől függetlenül a portálon léteznek olyan fájlok, amelyeket a böngészők nem nyitnak meg, ám megtekintésükhöz léteznek ingyenes szoftverek.
 
 
Fájl-típusok:
  • PDF (Portable Data Format) - Az Adobe cég által kifejlesztett adatformátum, amelyet az ingyenesen letölthető Adobe Reader programmal használhat. Ez a program a legtöbb számítógépen telepítve van, amennyiben Önnek nincs, vagy a gépe nem nyitja ki a dokumentumot, a programot innen letöltheti.
    A PDF dokumentumok hitelességének ellenőrzéséről itt olvashat.
     
  • Szövegfájlok (.rtf, .doc) - A szövegfájlokat egyes böngészők is megnyitják, azonban a szövegszerkesztők biztosan. Ezeket a fájlokat le is töltheti saját gépére (ajánlott). A Kormányzati Portál a szövegfájlok közül az .rtf formátumot részesíti előnyben, mivel az biztonságosabb.
     
  • Képfájlok (.jpeg, .gif) - A letölthető képfájlokat a böngészők megjelenítik, ha azonban a számítógépén van képmegjelenítő szoftver, az veheti át a feladatot. A Kormányzati Portálon egyes képek (nem kereskedelmi célra) letölthetőek. Amennyiben erre igényt tart, kérjük olvassa el a Jogok és feltételek oldalt !
Ugrás vissza Ugrás vissza...