Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Oldal nyomtatása, mentése, küldése

Létrehozva: 2004. szeptember 7.
Módosítás: 2006. június 27.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Oldal nyomtatása

A portál minden oldala kinyomtatható böngészője nyomtatás funkciója (Fájl / Nyomtatás) segítségével, esetenként azonban a nyomtatott oldal képe széteshet. A portál egyes oldalainak (cikkek) létezik "nyomtatóbarát" változata is.
Kattintson a jobb hasáb tetején a "Célcsoport szűrés" alatt található eszközsávban a nyomtató ikonra (ez balról a második)  Az így megkapott egyszerűsített, fejlécet és menüket nem tartalmazó oldalt az "OK" gomb megnyomásával nyomtathatja ki. Amennyiben az oldalon nincs nyomtató - ilyenek például a Személyes ügyfélkapu oldalai - böngészőjének nyomtatás parancsával (nyomtató ikon vagy a fájl/nyomtatás parancs) nyomtathat.
 
Oldal mentése

Amennyiben a Kormányzati Portál egy oldalát szeretné lementeni saját számítógépére, használja a böngészőjének Fájl/mentés másként (File/save as) menüjét, és mentse el az oldalt a kívánt formátumban.

Oldal felvétele a Saját mappába

A portál valamennyi oldalán található "+" jellel jelölt gomb segítségével  megjegyezheti, későbbi használatra elrakhatja  gyakran használt, későbbi olvasásra szánt, vagy más okból kiválasztott oldalakat. (A gombot  a jobb hasáb felső részén,a "Célcsoport szűrés" alatti eszközsávban találja meg.)
A kiválasztott oldalak linkje a Személyes ügyfélkapu felületén a Saját mappa oldalon jelenik meg.
 
Cikk küldése

A portál egyes oldalai (cikkei) e-mailen elküldhetőek. Kattintson az Eszközsávban található boríték-ikonra, értelemszerűen töltse ki az űrlapot, majd a "Küld" gombra kattinta küldje el ismerősébek az ajánlott cikket.
Ugrás vissza Ugrás vissza...