Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Mit tegyek, ha elfelejtettem jelszavam?

Létrehozva: 2006. április 5.
Módosítás: 2016. november 11.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Elfelejtett jelszó esetén lehetőség van egy új jelszó megszerzésére. Ehhez ki kell töltenie az Elfelejtett jelszó űrlapot. Az űrlapon adja meg felhasználói nevét és azt az e-mail címet, amelyet a regisztrációkor  rögzítve lett,  vagy azt az email címet, amelyet azóta megváltoztatott. Az ügyfélkapus  e-mail címre a rendszer  egy új egyszerhasználatos kódot küld a kérést követően.

Ha megkapta az e-mailt,  kattintson a levélben szereplő linkre! A megjelenő oldalon - az automatikusan beíródott "Aktíváló kód" alatt - adja meg új jelszavát. A kód a küldéstől számított három napig érvényes. A jelszónak legalább nyolc (8) karakternek kell lennie, nem lehet benne ékezetes betű, "@" karakter, kis- és nagybetű érzékeny, tartalmaznia kell legalább két számot, valamint kis- és nagybetűt egyaránt. A jelszó nem lehet azonos a felhasználói azonosítóval. Aktiválást követően  felhasználói neve és új jelszava megadásábval tud az Ügyfékapuba belépni.

Az egyszerhasználatos kód érvényesítése során, a rendszer nem lépteti be automatikusan az Ügyfélkapuba. A  belépéshez  - az új jelszó beállíátását követően - a megjelenő ablakban kell  megadnia ügyfélkapus felhasználói nevét és új jelszavát.

Felhívjuk figyelmét, hogy a felhasználó a felhasználói nevet és a hozzá tartozó jelszót köteles megőrizni és titokban tartani! Amennyiben Ön azt elveszti vagy az jogosulatlan személy birtokába kerül, kérjük változtassa meg vagy töröltesse személyes Ügyfélkapuját és hozzon létre újat! A szabályszerűen teljesített bejelentés és törlés elmulasztásából eredő károkért való felelősség a hatóságokra és a központi rendszer üzemeltetőjére nem hárítható át.

Az és a keresztül elérhető szolgálatásokról eTananyagainkban további információkat találhat.

Ugrás vissza Ugrás vissza...