Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználók!

A Hibrid kézbesítési és konverziós rendszerben Hivatali Kapuról történő küldeményletöltés rendszerkarbantartás miatt 2019.07.22 05:00 és 18:00 óra között szünetel.

A karbantartás a küldemények előállítási határidejét nem veszélyezteti, a Hivatali Kapura beérkezett küldemények a karbantartás után kerülnek letöltésre, ennek eredményeként a befogadási igazolások később kerülnek kiállításra.

A karbantartás az Igénybevevők részéről nem igényel semmilyen módosítást a beküldésben.

Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Mikor lép életbe a letiltás, van-e kivétel?

Létrehozva: 2006. április 14.
Módosítás: 2006. április 14.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:


A nyilvántartási szerv a tilalom nyilvántartáson történő átvezetéséről haladéktalanul, de legkésőbb a nyilatkozat beérkezését követő öt munkanapon belül gondoskodni köteles.
Az adatszolgáltatási tilalom nyilvántartáson történő átvezetésétől a tilalom feloldásáig, a polgárra vonatkozó adat az SZL-ből nem szolgáltatható. Ez alól azonban vannak kivételek:
  • a tilalom nem vonatkozik a kötelezően előírt adatszolgáltatások teljesítésére (pl.: adóigazgatás, honvédelmi nyilvántartás, ingatlan-nyilvántartás) és
  • nem érinti a törvényben, nemzetközi szerződésben vagy viszonosság alapján előírt kötelező adatszolgáltatásokat;
Az adatszolgáltatási tilalom eseti engedéllyel történő feloldása: a polgár a jegyző, vagy a Központi Hivatal megkeresésére az adatszolgáltatási tilalmat eseti jelleggel feloldhatja, de az eseti adatszolgáltatást követően az adatszolgáltatási tilalom továbbra is fennáll.
Az ügyindítást követően a kérelemben foglaltak érvényesítésének kezdő időpontjáról az Ön által megadott e-mail címen, illetve postai úton is értesítést kap.
Ugrás vissza Ugrás vissza...