Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Hogyan vonhatom vissza a letiltást?

Létrehozva: 2006. április 14.
Módosítás: 2006. április 14.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:


Amennyiben letiltotta adatszolgáltatását, ám ezt újból engedélyezni szeretné, megteheti.  
Az elektronikus adatletiltás visszavonásához ügyfélkapus regisztráció szükséges. Ha még nincs személyes ügyfélkapuja, olvassa el, hogyan lehet!
Amennyiben rendelkezik személyes ügyfélkapuval, úgy a szolgáltatást a Kormányzati Portálon a szolgáltatások közt vagy az Ügyfélkapu oldalán is megtalálja. Az utóbbi esetében a BM - okmányirodai ügyintézés főcím alatt válassza ki az "Adatletiltás" ügycsoportot, majd jelentkezzen be a felugró ablakban ügyfélkapus azonosítóival és válassza az "A személyiadat-és lakcímnyilvántartásban fennálló adatszolgáltatási tilalom visszavonása" ügyet, majd az "Új ügy indítása" gombot.
Tájékoztatjuk, hogy az ügy indításánál - személyes adatainak megadása mellett - szüksége lesz 11 számkarakteres személyi azonosító számára is. Ezt a számot megtalálja kártya formátumú lakcímet igazoló hatósági igazolványán (lakcímkártya) is.
Ugrás vissza Ugrás vissza...