Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Hogyan folytathatja a félbehagyott ügyének intézését?

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2006. április 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A vázlatként elmentett - félbehagyott ügyek - folytatásához az Ügyfélkapun keresztüli bejelentkezését követően az Internetes okmányiroda oldalán válassza ki az "Ügykezelés" menüt. Az internetes okmányiroda listázni fogja az Ön által kezdeményezett összes ügyet, amelyet az ügybankjában kezel. Válassza ki azt az ügyet, amely adatainak megadását folytatni akarja, majd a lista aljánál válassza ki az "Ügy megtekintése" gombot. Megjelenik az ügy adatait tartalmazó adatlap. A vázlatként tárolt adatlap folytatásához az adatlap aljánál válassza a "Vázlat folytatása" gombot. Itt még dönthet úgy is, hogy végleg törli a vázlat állapotú ügyét, ebben az esetben az "Ügy törlése" gombot válassza.

Amennyiben befejezettnek ítéli az adatlap kitöltését, és az ügyet el akarja indítani, válassza az "Ügy indítása" gombot.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...