Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Lekérdezhetők az ügyek adatai?

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2006. április 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Igen, Önnek van lehetősége ügy adatainak lekérdezésére.

Az ügyeinek megtekintéséhez az Ügyfélkapun történő bejelentkezését követően válassza ki az "Ügykezelés" menüt. Az internetes okmányiroda listázni fogja az Ön által kezdeményezett összes ügyet, amelyet az ügybankjában kezel. Ezek vagy vázlatként vannak tárolva, tehát még nem elindított állapotúak, vagy már Ön által elindított állapotúak. Válassza ki azt az ügyet, amelynek adatait részletesen is szeretné látni, majd a lista aljánál válassza ki az "Ügy megtekintése" gombot. Megjelenik az ügy adatait tartalmazó adatlap.

Itt még lehetőség van arra is, hogy ügyét törölje a rendszerből, és arra is, hogy a vázlat formában elmentett ügyeiben az adatmegadást tovább folytassa, az adatokat kiegészítse, illetve módosítsa.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...