Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:A szolgáltatásokról általában

Létrehozva: 2004. szeptember 7.
Módosítás: 2006. július 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Kormányzati Portálon az internetes ügyindítástól kezdve nyomtatványok letöltéséig számos szolgáltatást találhat.. Ilyen az internetes ügyintézés, az ügyindítás, a különféle adatbázisok elérése, vagy egyéb kiemelten fontos információk megjelenítése. A szolgáltatások közé csak közigazgatási, kormányzati és közcélú szolgáltatásokat helyeztünk el.
A szolgáltatások közötti  eligazodást megkönnyíti a célcsoportok szerinti szűkített keresés.
A szolgáltatások egy részét csak ügyfélkapus regisztrációval használhatja. Hogyan tudok regisztrálni?
Az ügyfélkapus szolgáltatásokról ezen az oldalon olvashat.
A legfontosabb szolgáltatásaink:
1. NAV adó- és járulékbevallási szolgáltatások.
2. Internetes okmányiroda - hatósági ügyeinek intézését készítheti elő elektronikus úton. Lakcímigazolvány, nemzetközi jogosítvány, egyéni vállalkozói igazolvány és anyakönyvi ügyekben indíthat ügymenetet, valamint időpontot foglalhat egyéni vállalkozás, lakcímigazolvány igénylés, anyakönyv, vezetői engedély, lakcímváltozás, személyazonosító igazolvány és útlevél ügyekben. A rendszert csak bejelentkezett felhasználóink vehetik igénybe.
3. Jogszabálykereső - tartalmazza a teljes magyar hatályos joganyagot.
4. Ingatlankereső - A Tulajdoni lap I. részen található, ingatlanra vonatkozó adatok kérdezhetőek le tájékoztató jelleggel a földhivataloknál vezetett ingatlan-nyilvántartásból. A szolgáltatást csak bejelentkezett felhasználóink vehetik igénybe.
5. Cégkereső - Tájékoztató jelleggel céginformációk kérdezhetők le az Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszerből.
6. Gépjárműkereső - A rendszám alapján tájékoztató jellegű gépjárműadatok kérdezhetőek le a Közúti Közlekedési Nyilvántartásból (jármű- és engedély nyilvántartásból). A szolgáltatást csak bejelentkezett felhasználóink vehetik igénybe.
7. Általános Fogyasztóvédelmi Információk - Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos információk, tudnivalók fogyasztóvédelmi szakértők összeállításában.
8. Szakképesítéskereső (NSZI) - Olyan szakképesítéseket kereshet, melyeket iskolai rendszerű képzési formában - tehát tanulói jogviszonyban - oktatnak.
A Kormányzati Portálon ezek mellett még számos további  szolgáltatást megtalál:
 
1. Ügyek - A Kormányzati Portálon ezer feletti számban talál olyan oldalt, ahol egyes élethelyzethez található jogszabályi alapú ügy, ügyleírás tartozik. Az ügy megtalálása az első lépés az ügyintézés felé! Ha elveszett a személyi igazolványa, munkaügyi vitája van, egy nyomtatványt szeretne megtalálni vagy a posztgraduális képzés érdekli, olvassa el az ügyintézést segítő cikkeinket!
2. Pályázatkereső - Az Európa-terv oldalán működő Pályázati kereső a már meghirdetett NFT pályázatokat, a közeljövőben meghirdetésre kerülő pályázatokat összefoglaló intézkedéseket, az előre kijelölt központi fejlesztési projekteket, valamint az előcsatlakozási és hazai finanszírozású pályázati lehetőségeket tartalmazza.
3. Dokumentumok - Külön oldalon gyűjtöttük össze az egyes ügyek intézéshez szükséges, letölthető dokumentumokat: nyomtatványokat, szerződéseket.
4. Portrétár - Közigazgatási portrétár, államtitkártól miniszterig.
5. Hírközpont - információk, hírek, sajtóközlemények, hirdetmények, képek, galériák egy helyen.
6. Hivatalkereső - A Közigazgatás/Hivatalkereső rovatban található kereső alkalmas arra, hogy az adott intézményhez tartozó, Ön által megadott településhez legközelebb eső (illetékes vagy első fokú) hivatal elérhetőségét megmutassa.
Ugrás vissza Ugrás vissza...